Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta viste sin støtte til Ansu Fati

Skader - 27. marts 2021Laporta viste sin støtte til Ansu Fati

© Getty Images


Ansu Fati har ikke været heldig med sit skadesforløb og hvad der egentlig først lod til at være et par uger på sidelinjen er nu gået hen og blevet til måneder og endnu vides det ikke hvornår han er tilbage. Barca holder kortene tæt på kroppen i forhold til Ansu Fatis skade og derfor ved man ikke med sikkerhed hvor tæt på et comeback han er.

Ifølge Marca fik Ansu Fati dog lidt positivt at se til, da han fredag dukkede op på klubbens træningsanlæg. Her blev han mødt af præsident Joan Laporta, som viste sin fulde støtte til det unge talent. Det er nu fem måneder siden, at Ansu Fati udgik med en skade og ingen ved, hvornår han er tilbage.

Der tales om, at han skal opereres endnu engang og det kan betyde yderligere tre måneder på sidelinjen. Det er bestemt ikke glædelige nyheder for Ansu, som har kæmpet hårdt for at vende tilbage til banen. Netop på grund af muligheden for endnu en operation valgte Laporta at vise sin fulde støtte til Ansu Fati. Det er en beslutning er skal træffes om han skal opereres igen og det var altså i den forbindelse, at Laporta følte det nødvendigt at vise angriberen støtte.

18-årige Ansu Fati har spillet 43 kampe for Barca og havde netop fået debut på det spanske landshold, hvor han virkelig satte sig fast i venstre side af angrebet med flot spil i sine fire landskampe. Spørgsmålet er nu om han skal igennem endnu en operation hvorfor hans sæson i den grad vil være færdig - eller om lægerne vurderer, han kan komme ovenpå igen uden at skulle opereres. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
2 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
4 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
6 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
7 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
8 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
9 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
10 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
11 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
12 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder