Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

De Jong og Holland smadrede Gibraltar 7-0

VM kvalifikation 2022 - 31. marts 2021




Selvom der på papiret var tale om en let kamp, så har Holland haft det svært i indledningen af VM-kvalifikationen. Derfor valgte landstræner Frank de Boer at gå all in på sin startopstilling til kampen mod Gibraltar og det fik hollænderne en succes ud af.

Frenkie de Jong spillede igen hele kampen for Holland, som vandt kampen med hele 7-0. Steven Berghuis scorede kampens første mål og noget så overraskende stod der kun 0-1 på måltavlen ved pausen. Men i anden halvleg var det en helt anden skarphed over hollænderne.

Luuk de Jong, Georginio Wijnaldum, Donyell Malen, Donny van de Beek og to gange Memphis Depay stod for hele seks mål i anden halvleg og således vandt Holland 7-0. Det var da også spil mod et mål igennem hele kampen, da hollænderne havde forsøgte sig med 19 skud hvoraf 16 var indenfor målrammen. Omvendt havde Gibraltar blot to skud igennem hele kampen.

Derudover kunne Holland juble over, at Tyrkiet fejlede mod Letland og kun fik 3-3 hvorfor Holland nu kun er ét point bag tyrkerne i gruppen.

Gruppe G
1. Tyrkiet: 7 point
2. Holland: 6 point
3. Montenegro: 6 point
4. Norge: 6 point
5. Letland: 1 point
6. Gibraltar: 0 point Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong og Holland smadrede Gibraltar 7-0

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder