Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmanns hemmlighed: Derfor er han aldrig skadet

Skader - 2. april 2021
Griezmanns hemmlighed: Derfor er han aldrig skadet

© AS


Antoine Griezmann er blandt de spillere, der stort set aldrig bliver skadet. I hele sin tid i Barca har han misset bare tre kampe til trods for at han utrolig ofte får spilletid og bruger mange kræfter i løbet af en kamp. I søndags snuppede han en fransk rekord, da han nu er den første til at spille 45 landskampe i træk.

For at sætte Griezmanns vilde præstationer i perspektiv har han kun misset sølle 8 kampe siden 2009 for Real Sociedad, Atletico Madrid, FC Barcelona og det franske landshold. Ifølge L'Equipe, som har dykket ned i franskmandens historik, har Griezmann kun haft tre muskelskader i hele sin professionelle karriere. Det er tæt på at være urealistisk - men han knokler for at holde sig fit.

En af nøglerne til at Griezmann nærmest aldrig er skadet er, at han har en fysioterapeut, som han arbejder med dagligt. Han arbejder konstant på at styrke sin overkrop for at skabe balance med den nedre del af kroppen hvilket utvivlsomt har hjulpet ham rigtig meget. Desuden har Griezmann hyret sin egen kok til at tilberede sund mad så han altid fylder kroppen med de vigtigste ingredienser.

Desuden nyder Griezmann også godt af at tage en lur i ny og næ. Han tager intet for givet og arbejder konstant på at holde sig i form hvilket tydeligvis kan ses igennem den enorme mængde spilletid, som han kan holde til. I sin professionelle karriere har han spillet næsten 550 kampe og til det er det helt utroligt, at han kun har pådraget sig tre muskelskader.

Med sine nøjagtige 546 kampe på klubplan svarer det til, at han spiller 45 kampe i snit pr. sæson selvom indeværende sæson end ikke er slut endnu. Det er en magtpræstation uden lige, at Griezmann kan holde til så meget, men det er på ingen måde kommet af sig selv. Han træner seriøst og hårdt, og gør altid, hvad han får besked på af fagfolk, og i det private gør han hvad han kan for at vedligeholde sin form.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder