Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Piqué slået tilbage: Tvivlsom til El Clásico

El Clasico - 4. april 2021




Gerard Piqué har haft et par ugers ro på grund af landskampe og her har han haft rig mulighed for at pleje sin skade hvilket har været så positiv, at timingen for El Clásico lå rigtig godt for ham. Til gengæld fik han triste nyheder den anden dag, da skaden alligevel ikke har reageret som håbet på genoptræningen.

Piqué har ellers trænet med truppen som ventet, men ifølge AS er han ikke udset til at komme på træningsbanen med resten af holdkammeraterne i dag, da man ikke tager nogen chance for at skaden bryder op. Han er afskrevet fra kampen mod Valladolid i morgen aften og El Clásico er nu også i fare.

Piqué udtalte ellers i et interview, at hans mål var at blive klar til kampen mod Real Madrid. Han vil gøre sig selv spilbar og ønsker at hjælpe holdet i slutningen af sæsonen. Men det bliver måske ikke alligevel mod ærkefjenden, at Piqué kommer tilbage hvis man skal tro på mediet.

Barca er på træningsbanen igen i dag og her må det forventes, at Barca kommer med en mindre update omkring Piqués situation. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué slået tilbage: Tvivlsom til El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder