Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca vil forlænge med Ansu Fati

Nyheder - 25. april 2021
Avis: Barca vil forlænge med Ansu Fati

© Getty Images


Ansu Fati stormede ind på fodboldscenen i en alder af bare 16 år, da han fik sin debut for Barca i en kamp mod Real Betis i 2019. Han voksede sig siden til en utrolig vigtig del af Barcas mandskab, men blev sidste år slået ud af en skade, som han fortsat bøvler med.

Til trods for skadesforløbet for det unge stortalent, så har Barca planer om at forlænge kontrakten med Ansu Fati, det skriver Mundo Deportivo denne søndag. Klubben vurderer ham til at være på samme potentielle niveau som Kylian Mbappé og glæder sig over, at man har ham i truppen. Man ønsker at beskytte ham fra at skifte til en anden klub og derfor kan han se frem til en useriøs - men nødvendig - frikøbsklausul.

Man så det i 2017, da Neymars frikøbsklausul på 1,65 milliarder kroner blev udløst. Ingen havde forestillet sig at det ville være muligt, og siden er man begyndt at arbejde med endnu højere tal. Ifølge avisen står Barca til at forlænge med Ansu Fati frem til 2026 og samtidig udstyrer man ham med en frikøbsklausul på 3 milliarder kroner.

Endnu er det ikke bekræftet, at man forlænger aftalen med Ansu Fati, men det er på bordet og begge parter er klar til at indgå i en kontraktforlængelse. For Ansu Fati handler det udelukkende om at komme tilbage og man kan håbe på, at man ser ham i næste sæson. Der resterer syv kampe af denne sæson og det er urealistisk, at man tager chancer af den grund.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder