Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Forbudt skifte: Everton kigger på Coutinho

Transfermarked - 27. april 2021
Forbudt skifte: Everton kigger på Coutinho

© Getty Images


Philippe Coutinho og Barca lignede det perfekte match, men brasilianerens karriere har nærmest aldrig været mere stillestående siden han skiftede Liverpool ud med Barca. Godt nok var han et smut forbi Bayern München og vinde rub og stub, men i Barca har han ikke leveret det som man havde håbet.

Derfor har Coutinho ofte været nævnt i forbindelse med transfervinduet og denne gang er ikke anderledes. Faktisk meddeler Marca, at Everton har vist interesse i brasilianeren, som ikke har spillet for Barca i adskillige måneder på grund af en skade. Man skal helt tilbage til december for at finde den seneste kamp med Coutinho på banen. Han har siden plejet sin skade og været til behandling i Brasilien.

Barca har seks kampe tilbage i denne sæson og Coutinho kommer ikke i spil for klubben. Alt tyder på, at han allerede har spillet sin sidste kamp for Barca og da man kan se frem til at modtage i omegn af 40 millioner euro for ham, så er Barca klar til at sælge ham. Han blev ellers brugt en del i starten af sæsonen, men skaden slog ham totalt ud og han har altså ikke spillet i fire måneders tid nu.

Det er dog ikke let at skifte til Everton. Coutinho har en stor fortid hos naboen Liverpool og umiddelbart skulle man ikke tro, at Coutinho kunne finde på at skifte til Everton, men The Toffees' træner Carlo Ancelotti kan være nøglen til det hele.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder