Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Vi ved, vi kan tage førstepladsen

La Liga - 28. april 2021
Koeman: Vi ved, vi kan tage førstepladsen

© FC Barcelona


Der venter en stor kamp for Barca torsdag aften når Granada kommer forbi Camp Nou. Med en sejr kan Barca nemlig kravle op på førstepladsen med bare fem spillerunder igen hvilket er et drømmescenarie hvis man tager i betragtning af, hvor mange point man tidligere på sæsonen var bagude.

Atletico Madrid indledte sæsonen i fuld fart og fik hurtigt skabt sig et stort forspring, men Diego Simeones hold er gået totalt i stå i 2021, hvor Barca til gengæld har tonset igennem. Koemans mandskab har vundet 15 ud af de seneste 17 kampe og han hæfter sig ved vigtigheden af kampen i morgen, men tager intet for givet selvom det er Granada, man møder.

- Kampen mod Granada er vigtigt fordi vi ved, at vi kan tage førstepladsen, men først skal vi vinde kampen. Som jeg har nævnt tidligere, så tager vi det kamp for kamp. Det er naturligvis en uventet situation når man tænker over, hvor mange point vi var bagud med. At vi nu kan kæmpe om ligaen og endda tage førstepladsen er stort.

- Vi har vundet 15 ud af de seneste 17 kampe og det er imponerende. Hvis ikke, så kunne vi aldrig have kæmpet om titlen. Spillerne har leveret en stærk præstation og de er fyldte med selvtillid. Hele truppen er fokuseret på den næste opgave og på intet tidspunkt har jeg haft fornemmelsen af, at nogen tror, at missionen er fuldført.

Der er kick off på Camp Nou klokken 19 i morgen aften.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder