Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Barca appellerer Koemans røde kort

La Liga - 30. april 2021




Ronald Koeman var uforstående, da han i gårsdagens triste kamp mod Granada efter 66 minutter fik et direkte rødt kort. Selv udtalte han efter kampen, at han blot havde sagt 'Sikke en karakter' om dommeren til fjerdedommeren, og det viste sig at være over dommerens grænse, som altså udviste træneren.

Siden så man Ronald Koeman oppe på lægterne med sin mobiltelefon, hvor han holdt kontakten med trænerbænken. Det hjalp bare ingenting - Barca tabte 2-1 og dermed også tre vigtige point i kampen mod mesterskabet.

Denne fredag kunne den spanske dommerkomitée så bekræfte, at Ronald Koemans straf lyder på to kampe hvilket er ude mod Valencia og hjemme mod Atletico Madrid. Her må Koeman altså ikke være med på sidelinjen og helt som ventet har Barca valgt at appellere.

- FC Barcelona appellerer mod det røde kort, som Ronald Koeman modtog. Dommerkomitéen bekræftede denne fredag, at det røde kort har resulteret i to karantænedage, skriver Barca på sin officielle hjemmeside.

Kampen mod Valencia spilles allerede søndag, så der ventes en afgørelse snart. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca appellerer Koemans røde kort

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder