Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gerard Piqué: Vi tror på det

La Liga - 3. maj 2021
Gerard Piqué: Vi tror på det

© EFE


Gerard Piqué har i denne sæson døjet med skader, men er tilbage for fulde omdrejninger. Til gengæld lignede han en mand, der godt kunne trænge til en udskiftning i går mod Valencia, da han i kampens slutfase tydeligt havde ondt. Han nedtonede dog betydningen og hæftede sig i stedet ved vigtigheden af sejren.

Barca slog Valencia 3-2 på Mestalla efter to mål af Messi og et enkelt mål af Griezmann. I bagkæden kunne Piqué og co. ikke kontrollere noget som helst. Valencia var farlige hver eneste gang de gik frem i banen og derfor kunne deres taktik undres, da de primært stod langt tilbage i banen og først til sidst gik højt op i banen.

- Vi tror på det. Vi håber, at vi efter næste kamp er tophold i La Liga, men selv hvis de topper ligaen ville jeg ikke sætte penge på noget - ligaen er svær i år, forklarede han til Movistar efter kampen og fulgte op:

- Det er ikke i vores egne hænder, men jeg tror, at hvis vi vinder vores resterende fire kampe, så har vi gode chancer for at tage guldet. Det ville være en skam hvis vores præstationer i anden halvdel af sæsonen ikke blev belønnet.

- Vi led lidt i anden halvleg efter Solers mål, men vi har vist os selv og vores fans, at vi ønsker at vinde titlen. At vinde Copa del Rey var det første skridt, men nu vil vi vinde La Liga. Hvis vi gør det, er det et godt signal at sende forud for næste sæson.

Den kommende spillerunde byder på et par vilde kampe. Barca tager imod Atletico Madrid mens Real Madrid tager imod Sevilla. Det er altså top 4, som skal i kamp - og dermed er der ikke fuldt hus til dem alle. Spørgsmålet er hvem der taber point i den kommende runde.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder