Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fati skal opereres igen!

Skader - 4. maj 2021
Ansu Fati har været ude siden november og dengang tænkte man ikke på, at hans sæson var slut. Som tiden er skredet frem er det dog blevet en realitet, at kometen ikke kommer i spil i denne sæson. Med fire kampe tilbage er der ikke en jordisk chance for at han kommer i spil - og slet ikke nu, hvor det er besluttet, at han skal opereres igen.

Knæet giver store problemer for Ansu Fati og selv efter to tidligere operationer har det ikke fungeret optimalt. Derfor skulle man vurdere, om han skulle igennem endnu en operation og med deadline i søndags blev det besluttet, at en operation er nødvendig. Man håber på, at dette bliver den sidste operation og at Ansu er tilbage om to måneder igen. Hvis alt går vel, så indleder han næste sæson med holdet.

Dr. Ramon Cugat, Dr. Antonio Maestro og Dr. Bertrand Sonnery-Cottet har været i konstant kontakt omkring Ansu Fatis skade og de er alle blevet enig om, at endnu en operation er nødvendig. Den er ifølge Mundo Deportivo planlagt til på torsdag og efterfølgende vil Dr. Cugat fortælle om det kommende forløb. Hvis alt går vel er Ansu altså ude i to måneder endnu, men det kan ske, at det bliver mere.

I Barca håber man på, at Ansu Fati kan få sig en god pre-season så han står helt klar til næste sæson. Men på grund af de mange knæproblemer, som han har døjet med de seneste par måneder, planlægger man ikke meget forud. Man tager det skridt for skridt og det første tager man altså torsdag, hvor Ansu Fati atter engang skal under kniven. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati skal opereres igen!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder