Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta bekræftede Koemans hospital-besøg

Nyheder - 28. maj 2021
Laporta bekræftede Koemans hospital-besøg

© ALBERT GEA - REUTERS


Ronald Koeman måtte en tur på hospitalet i onsdag med angst, kunne FOX Sports meddele. Præsident Joan Laporta kunne på sit pressemøde i dag fredag bekræfte situationen, selvom han ikke direkte forklarede årsagen. Umiddelbart er der ikke tale om nogen større problematik for Koeman.

Tirsdag havde Ronald Koeman møde med Joan Laporta, som varede i godt 40 minutter. Dagen efter fik træneren sig en overraskelse, da han pludselig måtte på hospitalet med hvad FOX Sports mener at vide var angst. Siden har Koeman dog fået det meget bedre og er ved godt mod.

- Koeman har en kontrakt med Barca og det kan han være rolig ved. Vi har talt med ham. Han havde en episode, hvor han måtte på hospitalet, hvor lægerne undersøgte ham. Vi blev kortvarigt skræmte specielt med tanke på hans historie for bare et år siden, udtalte Joan Laporta på sit pressemøde i dag.

- Jeg har fortalt ham, at han skal tage det med ro. Vi talte sammen med gensidig respekt og i næste uge tager vi et nyt møde.

Ronald Koemans job hænger i en tynd tråd men før han bliver fyret kræver det, at Joan Laporta har en træner klar i kulissen til at tage fat om den enorme opgave, det er at træne Barca.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder