Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba om fremtiden: Det er klubbens beslutning

Nyheder - 3. juni 2021
Alba om fremtiden: Det er klubbens beslutning

© Getty Images


Jordi Alba er blandt de spillere, der har været utrolig udskældt for sine præstationer, men der skal absolut forstærkninger til før end at klubben vælge at sælge ham. Han ønsker selv at blive i Barca i resten af sin karriere, men er klar over, at beslutningen er hos klubben. Det fortæller han til Diario Sport.

- Jeg har tre år tilbage af min kontrakt og jeg ser mig selv som stærk nok til at blive her i alle tre sæsoner. Det er op til klubben i sidste ende, men min intention er at blive i Barca i resten at min karriere, fortæller han og følger op om Ronald Koeman:

- Jeg håber, at alt snart bliver løst så hurtigt som muligt. Træneren har en kontrakt og han havde en god sæson sammen med os. Præsidenten står med beslutningen og vi må acceptere hvilken som helt beslutning, han træffer, lød ordene fra venstrebacken.

Desuden forklarede Alba, at han ser hver turnering som sin sidste, da han efterhånden er kommet op i alderen og udmærket er klar over, at han ikke længere er fodboldung. Alba er 32 år og har spillet i Barca siden 2012 med 385 kampe til følge. Han har bidraget med 22 mål.

Albas kontrakt i Barca løber frem til den 30. juni 2024.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder