Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann og Dembélé scorede sikker fransk sejr

Landskampe - 3. juni 2021
Griezmann og Dembélé scorede sikker fransk sejr

© Getty Images


Frankrig tog i aftes imod Wales på Allianz Riviera i Nice i en venskabskamp som opladning til EM. Her blev der ikke sparet på spillerne og derfor dukkede Frankrig op i en uhyggelig stærk startopstilling med bl.a. Griezmann, Benzema og Mbappé på toppen.

Frankrig satte sig straks på bolden og dominerede klart mens Wales satsede på omstilling - primært gennem lynhurtige Gareth Bale. Efter en lille halv time tog kampen dog en stor drejning, da Benzema tæt under mål fik sit skud bremset af en walisisk hånd, og så fik Frankrig straffespark mens Wales' Williams modtog et direkte rødt kort.

Benzema tog sig selv af straffesparket, men måtte se Wales' keeper redde. Dermed fortsatte det på 0-0 indtil få minutter senere, hvor Griezmann fik afrettet et skud, som målmanden kun kunne halvklare og returen stormede Kylian Mbappé frem til og han fik ekspederet bolden i mål til en fortjent fransk føring.

Kort inde i anden halvleg kom Griezmann i en god position, da han med sit skarpe venstre ben følt lagde bolden over i det lange hjørne og så øgede han til 2-0. Slutresultatet blev 3-0, da Ousmane Dembélé fulgte op på Benzemas stolpeskud og dermed kom begge Barca-spillere altså på tavlen. Dembélé var kun lige kommet på banen for Mbappé kort tid inden.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder