Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Nu kan vi fokusere på næste sæson

Nyheder - 4. juni 2021
Koeman: Nu kan vi fokusere på næste sæson

© MIGUEL RUIZ - imago images


Ronald Koeman er i dag en lettet mand. Han har nu endegyldigt fået grønt lys til at fortsætte i Barca efter at Joan Laporta satte hans status i klubben på standby. Koeman har aldrig været Laportas foretrukne kandidat til jobbet som træner i Barca, men da træneren ikke kunne få fingrene i sine favoritter, har han bekræftet, at Koeman fortsætter i minimum endnu en sæson.

Det betyder, at Koeman nu ikke længere behøver at tænke over, om han er i klubben i næste sæson. Det er han med sikkerhed og dermed kan han sætte gang i forberedelserne til den næste sæson. På Twitter erklærer han sin klare glæde over Laportas tillid.

- Jeg er lettet over at kunne sige, at mine spillere og staben nu fuldt ud kan fokusere på den nye sæson. De sidste par uger har været intense, men jeg er glad for at præsident Joan Laporta har udvist sin støtte til mig og der er nu ro, skriver Koeman på de sociale medier og følger op:

- Alle i klubben har samme fokus: At bygge et vindende Barca at opnå succes, afslutter cheftræneren i sin udmelding fredag aften.

Joan Laporta er indebrændt over, at Barca i et vigtigt moment i sæsonen valgte at smide det hele overbord, da man pludselig fik muligheden for at afgøre La Liga selv over to omgange. I stedet tabte man et par kampe og smed point mod Levante og i sidste ende løb Atletico Madrid med mesterskabet.

Præsidenten har udtalt, at det er slut med at der ingen konsekvenser er. Og derfor forventes det, at flere af de bærende spillere - blandt andet - må ned i løn eller forlade klubben. Der skal ske noget for at få gang i maskineriet igen, mener præsidenten.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder