Argentina smed sejren i fire minutters tillægstid

VM kvalifikation 2022 - 9. juni 2021

Argentina har stadig alle muligheder for at slutte af på andenpladsen i VM kvalifikationen. Førstepladsen skal de dog se langt efter. Egentlig havde de for få dage siden muligheden for lige at gå op på førstepladsen inden Brasiliens kamp, men nu er de hele seks point efter.

Argentinerne har altid en indsats, der er som dag og nat. Det er utrolig sjældent, at de som favoritter lever op til den rolle og bibeholder de stærke resultater. For et par dage siden spillede de 1-1 med Chile og natten til onsdag var de så i kamp igen, da Messi og co. mødte Colombia på udebane. Det startede godt, men sluttede håbløst.

Således kom Argentina i front efter bare tre minutter ved Cristian Romero før Leandro Daniel Paredes efter otte minutter øgede til 2-0. Altså var Argentina oppe med to mål før der var spillet 10 minutter og så lignede det ellers en sejr, der skulle køres hjem. Men sådan gik det langt fra. Argentina kunne have været foran 5-0 inden Colombia kom tilbage, men et hav af uskarpe afslutninger samt nogle utrolige redninger fra Colombias keeper sørgede for at argentinerne ikke scorede yderligere.

I stedet begik Argentina et klodset straffespark kort inde i anden halvleg, som Luis Muriel sikkert udnyttede og så stod der ellers 1-2 på måltavlen. I en kamp, der bar præg af hele ni gule kort, gik det helt galt for Argentina i overtiden, da Miguel Borja i fire ud af fem minutters tillægstid pandede et indlæg fra Juan Cuadrado i mål og så stod der 2-2.

Resultatet betyder, at Argentina har 12 point og da Brasilien vandt deres udekamp mod Paraguay med 2-0, er brasilianerne nu oppe på 18 point efter seks kampe. Til gengæld tabte Ecuador 1-2 hjemme til bundholdet Peru, så Argentina har fortsat tre point ned til tredjepladsen.

Chile 1-1 Bolivia

Selvom Argentinas landstræner Scaloni taler godt om Sergio Agüero i medierne, så fik Agüero ingen minutter på banen i nat. Havde det ikke været for Colombias målmand, David Ospina, så havde Messi scoret et hattrick. Opsina leverede to verdensklasse redninger på Messis afslutninger og ellers var der et par skud, som på en anden dag kunne være gået ind. 2-2 sluttede det og Argentina skal nu ikke i spil i VM kvalifikationen før den 2. september, hvor de ude møder Venezuela. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder