Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca enig med Marseille om Konrad

Transfermarked - 20. juni 2021
Avis: Barca enig med Marseille om Konrad

© EFE


Konrad de la Fuente havde håbet på, at han ville få lov til at spille med på førsteholdet i Barca i næste sæson, men det lader ikke til at klubben har den store fidus til ham lige nu. I hvert fald har man ifølge spanske medier netop afsluttet forhandlinger med Marseille om et skifte denne sommer.

Ifølge AS er der tale om et salg og ikke kun en lejeaftale, som det ellers var forventet. Til gengæld skriver Mundo Deportivo, at Barca bibeholder 50 procent af rettighederne således at man fremover stadig har muligheder for at tilknytte ham til holdet hvis det skulle vise sig at han vokser helt ekstremt og man kan se perspektivet ved at knytte ham til holdet igen.

Der er tale om en kontrakt på fire sæsoner og den franske Ligue 1 klub betaler bare 3,5 millioner euro. Konrad har været en vigtig spiller for Barcas B-hold og netop af den grund håbede han på bedre nyheder, da han efter sæsonen mødtes med klubben. Her blev det dog klargjort, at klubben vil sende ham videre i karrieren.

Under Ronald Koeman har Konrad kun fået 17 minutter. Det skete i Champions League og nu ser han ud til at forlade klubben efter otte sæsoner.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder