Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba har ingen intentioner om at forlade Barca

Transfermarked: Af Søren Nissen - 30. juni 2021
Alba har ingen intentioner om at forlade Barca

© Getty Images


Selvom alles øjne er rettet mod Lionel Messis kontraktsituation, som efterhånden har været diskuteret i lang tid, så er der også andre spillere, der har været tvivl om. En af dem er Jordi Alba, som lige nu er godt beskæftiget med EM-slutrunden, hvor han fredag aften har en kvartfinale mod Schweiz.

Han har blandt andet været rygtet til Inter, men han har hidtil ikke haft nogen interesse i at forholde sig til de rygter. Specielt fordi han som sagt har et vigtigt europamesterskab at kæmpe om.

Rygterne har mest af alt bygget på en uvished om venstreback-positionen i Barca. Her har det i lang tid været sikkert, at man prøver at få skippet Junior Firpo afsted. Flere Premier League klubber har været interesseret, blandt andet Leeds United, som lige nu er favoritten til at hente spanieren.

I kølvandet på den kommende transfer af Firpo har Barca udset sig José Gaya fra Valencia som afløseren. Og det er her tvivlen er opstået. For flere mener, at den 26-årige José Gaya så skulle spilles ind som førstevalget fremfor en aldrende Jordi Alba. Og den situation ved man ikke, om Alba kan stille sig tilfreds med.

Det mest sandsynlige er dog, at Jordi Alba bliver i klubben. Han er opvokset i Barcelona, og han elsker klubben meget. Han har lige købt et nyt hus, hvor han planlægger at bo de næste år sammen med familien, som inkluderer små børn, hvor han gerne ser, at de vokser op i trygge omgivelser i Barcelona. Han er også et vigtigt led i kampen for at beholde Messi i Barca-trøjen, da de både på og udenfor banen er rigtig gode venner.

Derudover løber hans kontrakt helt frem til 2024, og han ser sig selv færdiggøre sin kontrakt. Der er sågar snak om en forlængelse i kølvandet på covid-19 pandemien. Det sker, fordi man i lang tid ikke har kunne udbetale løn. I stedet for at betale lønnen tilbage nu, overvejer man derfor at sætte et ekstra år på Albas kontrakt.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder