Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Drama mellem Griezmann og Mbappé

EM 2020 - 2. juli 2021
Medie: Drama mellem Griezmann og Mbappé

© Getty Images


Frankrig har ikke haft noget godt EM og er da også ude af turneringen. Man indledte med at slå Tyskland 1-0 på et selvmål af Hummels og desuden var Frankrig presset langt tilbage igennem det meste af kampen. Man fulgte op med et skuffende 1-1 mod Ungarn og slutteligt fik man 2-2 mod Portugal.

Det var alligevel nok til at vinde gruppen hvorefter man skulle op mod Schweiz. Her var man foran med 3-1, men lukkede så to meget sene mål ind hvorfor man skulle ud i forlænget spilletid og siden straffesparkskonkurrence, hvor Kylian Mbappé snuppede de kedelige overskrifter, da hans spark var det eneste, som blev reddet hvorfor Schweiz gik videre til kvartfinalen.

Ifølge velorienterede L'Equipe har forholdet mellem Griezmann og Mbappé været knap så godt i løbet af turneringen og det beskrives med at 'Mbappé har været jaloux over den rolle og tillid, som Griezmann har fået af landstræner Deschamps'.

Griezmann kom på tavlen i løbet af EM mens Mbappé i sine fire kampe ikke fik scoret eller assisteret. L'Equipe erfarer, at Griezmann og Mbappé spiller sammen på banen, men at de intet har tilovers for hinanden uden for banen. Der er iskold luft mellem dem, men hvad der præcis er gået forud for at Mbappé er gået hen og blevet jaloux vides ikke. Han spiller alle kampe og ligner en mand der har tilliden fra sin landstræner.- Det gik skidt for sig mellem Griezmann og Mbappé. Det var yderst kompliceret, skriver L'Equipe, som erfarer, at problemerne egentlig opstod helt tilbage i 2018 og Mbappé skulle i år have været seriøs om at få Karim Benzema ind på holdet, hvilket Griezmann angiveligt ikke har brudt sig om, da det ændrer hans rolle på holdet en smule i forhold til hvis det f.eks. var Olivier Giroud, der var på toppen, da han er mere stationær mens Benzema bevæger sig langt mere.

L'Equipe slutter af med at fortælle, at Griezmanns håndtering af hele situationen altid har været professionelt og mere moden mens Mbappé har været selvisk og udelukkende har tænkt på sig selv. Om det får konsekvenser eller om de to spillere formår at smide problemerne i baggrunden må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

33 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
9 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder