Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Møde med Ilaix Moriba er blevet udsat

Transfermarked - 27. juli 2021
Avis: Møde med Ilaix Moriba er blevet udsat

© FC Barcelona


Ronald Koeman vil gerne have Ilaix Moriba med på træningslejr i Tyskland, men lige nu ser det ikke ud til at blive en realitet. Så længe Ilaix Moriba ikke forlænger sin kontrakt, så får han ikke lov til at spille med hverken første- eller B-holdet og han må kun træne med B-holdet.

Det er kravene for Barca og indtil videre har Ilaix Moriba valgt ikke at godkende Barcas tilbud. Han ønsker en højere løn, som Barca ikke er i stand til at give ham og derfor var der planlagt et møde til i går, mandag, men det blev udskudt til i morgen, onsdag, så parterne kan får ekstra tid til at vurdere situationen. Det fortæller avisen Sport.

Ilaix Moriba er ikke populær blandt klubbens fans i disse dage. Det er tydeligt, at han kræver en for høj løn og at han ingen respekt har for klubbens nuværende situation. I forvejen er han den bedste betalte La Masia-spiller, så på den baggrund er han allerede blevet belønnet, men han ønsker endnu mere.

Onsdagens møde kan altså gå hen og blive utrolig vigtig for Ilaix Moribas fremtid. Kan parterne blive enige? Accepterer han klubbens tilbud? Hvis ikke, så står han til at blive solgt. Barca har ikke flere penge at smide i hans løn på nuværende tidspunkt.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder