Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Aftale: Real Madrid går ikke efter Ilaix Moriba

Transfermarked - 26. august 2021




Ilaix Moribas navn dukker i disse dage op i medierne af de forkerte årsager. Historien går på, at han ikke ønsker at acceptere Barcas tilbud om en kontraktforlængelse, da han kræver en højere løn, end hvad Barca tilbyder ham. Real Madrid har længe været interesseret i Ilaix Moriba, men en aftale gør, at madrilenerne ikke byder ind.

Hvis en klub dukker op med 15-20 millioner euro, så er Barca klar til at slippe Ilaix Moriba, men et salg til Real Madrid bliver det næppe. Som følge af møderne omkring Super League har Barca, Real Madrid og Juventus styrket deres forhold, da det er de tre førende klubber, der fortsat arbejder på at få gjort Super League til virkelighed.

De tre klubber har aftalt, at man ikke går efter hinandens spiller, medmindre det gavner alle. Real Madrids præsident Florentino Perez har længe været interesseret i Ilaix Moriba, da han ser en stor fremtid i ham, men på grund af aftalen vælger Real Madrid ikke at gå efter ham.

Siden af Joan Laporta kom til magten i Barca er forholdet mellem den catalanske storklub og Real Madrid blevet bedre. Laporta og Perez har et godt forhold til hinanden og det er kun blevet styrket efter at de begge er enige om, at Super League skal erobre verden. Og mens at Laportas klub er i knæ og måtte lade historiens bedste fodboldspiller gå, så står Perez og Real Madrid klar med over 150 millioner euro for Kylian Mbappé. Så de to klubber befinder sig på to vidt forskellige steder Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aftale: Real Madrid går ikke efter Ilaix Moriba

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder