Annonce


Annonce

Annonce

Medier: Messi forlænger på mandag

Transfermarked - 29. juli 2021
Lionel Messi har set rolig ud længe til trods for at han rent faktisk ikke er på kontrakt i nogen klubber. Kontrakten med Barca udløb den 30. juni og endnu er den ikke blevet forlænget. Til gengæld er de spanske medier enig: Messi forlænger på mandag.

Holdet rejste i går til Tyskland på træningslejr og det var uden Messi, der fortsat holder sommerferie efter sin deltagelse ved Copa America. Han vender retur til træningsbanen på mandag og her forventes det, at klubben endelig kan bekræfte forlængelsen af Lionel Messi.

Der har været forskellige rygter omkring kontraktens længde, men umiddelbart lader det til, at Messi forlænger således at han spiller mindst to sæsoner mere i Barca før han rykker til MLS. Han har en drøm om at spille i USA og bo i USA i en periode og den drøm forventes han at kunne udleve om nogle år.

Om Messi træner med holdet før han har forlænget sin kontrakt eller ej er endnu ikke til at vide. Det er en intern plan, som parterne har lagt. Det er lovligt for Messi at træne med selvom han ikke er på kontrakt i klubben - det kan du læse mere om her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medier: Messi forlænger på mandag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder