Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Irriteret Laporta: Ilaix Moriba skal tænke sig om igen

Transfermarked - 3. august 2021
Irriteret Laporta: Ilaix Moriba skal tænke sig om igen

© Getty Images


De seneste ugers historier om Ilaix Moriba blev i går bekræftet af præsident Joan Laporta, da Emerson Royal blev præsenteret. Her blev Laporta spurgt ind til Ilaix Moribas transfersituation, og Laporta var tydeligvis irriteret og lagde ikke fingre i mellem, da han talte ud.

Som bekendt har Ilaix Moriba blot et år tilbage af sin kontrakt og derfor ønsker Barca at forlænge den, da de ikke ønsker at han skal smutte gratis om et år. Til gengæld holder Ilaix Moriba tilbage, da han ønsker en højere løn før han skriver under. Det kan Barca ikke give ham, og han presser derfor klubben med tilbud fra andre klubber.

- Hvis Ilaix ikke vil forlænge sin kontrakt, så har han andre muligheder på hånden. Vi ønsker ikke at holde på spillere, som er vokset op her, men som ikke vil forlænge sin kontrakt. Vi er kede af det, men klubben kommer før nogen anden og vi kan ikke lade denne slags ting ske.

- Jeg ser gerne at de tænker sig om en ekstra gang så vi kan blive enige. Han har et år tilbage af sin kontrakt og han ønsker ikke at acceptere klubbens tilbud. Vi accepterer det ikke og vi har behov for at sende et signal ud til de øvrige unge spillere. Hvis han ikke forlænger sin kontrakt, så har han andre muligheder at trække i.

- Vi har givet spilleren store muligheder, men klubben kommer før nogen anden. Vi kan ikke forfremme spillere og derefter lade dem smutte uden at vi får noget for det. Det accepterer vi på ingen måde.

Her hentyder Laporta naturligvis til at Ilaix Moribas kontrakt udløber om et år og at han derfor kan smutte gratis. Laporta ønsker at forlænge med Ilaix netop så kontrakten bliver længere og en interesseret klub bliver nødt til at købe ham fri. Ilaix Moriba får ikke lov til at spille kampe hverken for førsteholdet eller B-holdet før han har forlænget sin kontrakt.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder