Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Messi underskriver sin kontrakt i dag

Nyheder: Af Søren Nissen - 5. august 2021
Medie: Messi underskriver sin kontrakt i dag

© Getty Images


En af sommerens helt store spørgsmålstegn har været, hvorvidt Lionel Messi ville forlænge kontrakten med FC Barcelona. Der var i lang tid ingen udmeldinger fra hverken ham selv eller klubben. Heller ikke da hans kontrakt officielt udløb den 30. juni. Det skyldes dog højst sandsynlig Messis fokus på Copa America, som han senere gik hen og vandt med Argentina.

En god måned efter er der rigtig gode nyheder i vente for alle Barca-fans rundt omkring på kloden. Det ser nemlig nu ud til, at Messi har besluttet sig for at blive i klubben, som omvendt har fået skabt plads til Messis kontrakt.Allerede onsdag aften ankom Messi i El Prat lufthavnen i Barcelona efter flere ugers ferie i Miami, Den Dominikanske Republik og senest en tur til Ibiza med den tidligere holdkammerat og gode ven, Luis Suarez. Den spanske avis, Sport, skulle mene, at han er ankommet for at underskrive sin kontrakt i dag, torsdag. Om det bliver offentliggjort samme dag af Barca, er uvist, men hvis han skal være klar til at deltage i Joan Gamper kampen eller bare holdpræsentationen, skal offentliggørelsen falde meget hurtigt.

Selve kontrakten, der er blevet forhandlet på plads, kunne Sport også offentliggøre den anden dag. Den indebærer en markant lønnedgang på 50% i lige så markante fem år. Derfor får vi med god sandsynlighed fem år mere, hvor verdens bedste fodboldspiller kan udfolde sig på Camp Nou.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder