Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca vil blokere Messis PSG-skifte

Nyheder: Af Sajad Koftan - 9. august 2021




Skilsmissen mellem Lionel Messi og FC Barcelona er efterhånden en realitet, og alt tyder på at den stenrige franske klub, Paris Saint-Germain, får kapret den argentinske verdensstjerne - et scenarie som måske ikke helt bliver en realitet alligevel, beretter mediet Marca.

Alle pile peger i retning mod Frankrig, hvor alverdens medier allerede har bekræftet at de arabiske oliemillardærer får lokket den argentinske superstjenre, Lionel Messi, til PSG.

Men det kan PSG glemme alt om, beretter mediet Marca.

For en klage er netop blevet sendt til den Europæiske Kommision, omhandlende Financial Fair Play, for at forhindre PSG i at skrive kontrakt med Lionel Messi.

- PSG overholder langt fra Financial Fair Plays principper, som i dette tilfælde er langt værre end FC Barcelonas niveau på området, står der angiveligt i brevet som er sendt til den officielle klagemyndighed, af Juan Branco som er talsperson for Barcas medlemmer.



- I sæsonen 2019/20 blev 99% af PSG indtægter brugt på spillerkøb, hvoraf det kun var 54% for Barcas vedkommende, står der endvidere i brevet.

Barcas medlemmerne, som jo står bag brevets indhold, håber at kunne blokere for Messis skifte til Paris, eftersom Financial Fair Play jo skal overholdet af alle klubber, som også er budskabet i brevet.

Barcas beslutning om at forsøge at blokere for Messis skifte til PSG bunder desuden i franskmændens købs-strategi op til denne sæson, som angiveligt går imod FFP, ifølge FC Barcelona.

Her har PSG allerede købt Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi og Georginio Wijnaldum, hvor hver spiller jo er blevet beriget med en gigantisk ugeløn - noget som Barca også gør indsigelse imod, ovenpå Messis pludselig exit på Camp Nou, grundet de økonomiske udfordringer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca vil blokere Messis PSG-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder