Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Kaotisk tid for Ilaix Moriba

Transfermarked - 10. august 2021




Hvad der lignede en smuk historie er endt med at blive en grotesk situation, hvor grådigheden ingen ende vil tage. Ilaix Moriba viste sig flot frem i sidste sæson og blev straks spået en stor fremtid, da det er sjældent, at de unge spillere nærmest bare vader ind på førsteholdet og griber chancen.

Netop fordi, at Ilaix Moriba viste sig godt frem, så begyndte interesserede klubber at røre på sig. Det har han brugt i sine forhandlinger med Barca, da klubben ønsker at forlænge kontrakten med Ilaix Moriba og øge hans frikøbsklausul. Men situationen har udviklet sig til en nærmest grotesk situation.

Barca kom med et bud, som de mente var fair taget klubbens økonomi i betragtning. Ilaix Moriba har valgt ikke at acceptere, da han vil have 50% mere i løn, end hvad Barca har tilbudt ham. Klubben har slået fast, at den ikke kan tilbyde ham mere og indtil han accepterer tilbuddet, må han ikke spille fodboldkampe og kun træne med B-holdet. Hans udvikling er altså inde i en periode, hvor der ikke sker ret meget.

Nu er situationen den, at Barca har papir på Ilaix Moriba frem til juni 2022 og ret beset kan det ske, at man slet ikke ser ham i aktion før næste år. I hvert fald har Barca gjort det klart for stjerneskuddet: Accepter tilbuddet eller bliv siddende på bænken. Alternativt skal han finde sig en klub, der ønsker at købe ham - men Barca har ingen intentioner om at lade ham gå billigt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kaotisk tid for Ilaix Moriba

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder