Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Moriba: En masse løgne er blevet sagt om mig

Transfermarked - 2. september 2021




Ilaix Moriba er endegyldigt fortid i Barca selvom klubben havde stor interesse i at forlænge med stortalentet. Desværre for parterne krævede Ilaix Moriba en højere løn end klubben kunne tilbyde ham, og det valgte han ikke at acceptere hvorfor der blev arbejdet på et skifte.

Alle er efterhånden bekendt med situationen. Ilaix Moriba fik ingen spilletid under pre-season eller de indledende kampe i denne sæson udelukkende fordi, at han afviste at acceptere Barcas kontraktudspil. Nu er han skiftet til RB Leipzig og han fortæller, at der er blevet sagt en masse løgne om ham - men han fortæller ikke videre omkring situationen.

- De sidste par måneder har været de sværeste i mit liv. Min familie har modtaget krænkende beskeder, men vi har formået at komme os over det og i dag er vi her, forklarede Ilaix Moriba under det første interview siden han forlod Barca.

- Jeg fortjener ikke den slags beskeder. Folket i Barca har sagt mange ting om mig, som ikke er sandt, men vi (familien) bliver nødt til at holde hovedet koldt på grund af den respekt vi har for Barca. De ting, der er blevet sagt til pressen om mig, har ikke været fair.

- Jeg har forbedret mig i Barca med støtten fra klubbens fans, men henover de sidste par måneder har mange af dem ikke været rare. Jeg kommer ikke til at dømme alle fans på grund af et par stykker. Jeg vil altid have Barca i mit hjerte og selvom det har været nogle svære måneder, så er jeg kommet videre. Jeg håber det bedste for klubben - specielt Ansu Fati, som fortjener at bære nummer 10.

Ilaix Moriba skiftede til RB Leipzig for 16 millioner euro. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Moriba: En masse løgne er blevet sagt om mig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder