Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alex Collado er slet ikke registreret!

Nyheder - 3. september 2021Alex Collado er slet ikke registreret!

© Getty Images


Sommeren har været en trist affære for Barcas talentfulde Alex Collado. Det startede egentlig godt, da han lynhurtigt slog klart, at han denne sommer skal forsøge at gøre sig på Barcas førstehold eller finde sig en ny klub. Han var aldrig afvisende over for et skifte. Desværre er det slet ikke gået som ventet.

I første omgang tog han med truppen på træningslejr i Tyskland, men forlod truppen få dage efter for at nå til enighed med Club Brügge om et skifte. Det gik ikke som ventet og handlen gik i vasken hvorfor han måtte tilbage til Barcas trup, som nu var kommet hjem.

I stedet søgte han videre efter en ny klub og Braga var hurtigt inde i billedet, men heller ikke det blev til noget i sidste ende. Tiden var imod Collado og pludselig dukkede Sheffield United op. Der blev egentlig snakket om, at aftalen var på plads, men da transfervinduet smækkede i kunne man konkludere, at ingen af klubberne havde underskrevet en aftale og således blev Collado mod al forventning i Barca.

Derfor var han blandt mange af de spillere i Barca, som var på vej ud, men hvor en aftale aldrig kom i stand og det overraskende er, at Barca denne torsdag kunne bekræfte trupperne på første- og B-holdet og her er Collado ikke at finde. Han er altså ikke registreret på hverken første- eller B-holdet til stor overraskelse.

Om han kommer til at bruge en hel sæson uden at spille eller om han finder et alternativ langt væk er ikke til at vide på nuværende tidspunkt. Men det bliver næppe klubber som Brügge, Braga eller Sheffield. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Xavi: "Mangel på lederskab i næste sæson...
1 t. Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
3 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
5 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
7 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
8 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
9 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
10 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
11 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
12 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder