Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Flere tidligere Barca-spillere kritiserer Koeman

Transfermarked - 5. september 2021
Flere tidligere Barca-spillere kritiserer Koeman

© GRORKA LEIZA - AS


Ronald Koeman bestormes med kritik fra de spillere, som har forladt Barca. Luis Suárez, Junior Firpo, Emerson Royal og Miralem Pjanic har alle skudt med skarpt mod den hollandske træner og det er specielt mangel af respekt, som spillerne efterlyser.

Luis Suárez var den første til at skyde med skarpt mod Koeman, da han udtalte, at han fortjente mere respekt af Koeman og at træneren anklagede ham for at være for gammel og at han ikke længere kunne begå sig på det højeste niveau. Suárez viste siden af målformen ikke fejler noget, da han hjalp Atletico Madrid til den første ligatitel i syv år.

Denne sommer blev Junior Firpo sendt til Leeds og straks efter forklarede Firpo, at han på to uger i Leeds har set flere analytiske videoer af modstanderen end i hele sin tid i Barca. Om Koeman arbejder på en anden måde end at vise sine spillere videoer vides ikke, men for Firpo er det vigtigt at se på skærmen hvad skal han op imod og hvordan træneren vil have ham til at agere på banen.

Emerson, som nærmest blev smidt ud af klubben få måneder efter sin ankomst, forklarede, at han kun én gang talte med træneren, som bød ham velkommen. Emerson var også efter skiftet til Tottenham ude med en besked om, at han følte sig smidt ud af klubben, da han først kunne læse om rygterne i medierne og siden blev kaldt til møde på træningsanlægget, hvor klubben ønskede at han skulle skifte.Pjanic blev for få dage siden udlejet til tyrkiske Besiktas og også bosnieren var ude med knap så imponerende en besked om Koeman. Pjanic savnede kommunikation og følte sig ikke som en del af truppen. Han forventede, at Koeman en dag ville tage fat i ham for at forklare, hvad han forventer, men det skete ikke. Det var en underlig situation, forklarede Pjanic.

- Jeg ankom og begyndte min træning og den ene dag tog den anden. Træneren sagde ingenting til mig. Han forklarede aldrig, hvad han ønskede fra mig på banen. Det hele virkede meget mærkeligt. Jeg kan godt lide, når en træner forklarer, hvad han forventer, men jeg blev behandlet som en 15-årig. Koeman gjorde mig vred fra starten, udtalte Pjanic til Marca.

Kigger man tilbage i historien er det bestemt ikke de første spillere, som kritiserer Ronald Koeman. Også andre spillere har været ude med riven som Joaquín og Albelda og Koeman kommer helt sikkert til at høre mere til specielt Pjanic' udtalelser til sit næste pressemøde.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder