Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fati foran comeback - trænede med igen!

Nyheder - 16. september 2021Ansu Fati foran comeback - trænede med igen!

© Getty Images


Ansu Fati har været på træningsbanen i noget tid efterhånden, men i går var en stor dag for det skadede stortalent, der denne sommer har fået nummer 10 efter at Lionel Messi rykkede til PSG. Ansu Fati kunne nemlig træne med holdkammeraterne i går uden problemer.

Det er første gang siden november sidste år, at Ansu Fati var i stand til at udføre et helt træningspas med sine holdkammerater uden problemer. Medierne taler allerede om, at han reelt set kan få debut mod Granada på mandag, men taget de seneste omstændigheder i betragtning er der ingen tvivl om, at Ansu Fati gør klogt i at sidde over.

Det er set alt, alt for ofte, at Barcas klublæger klarmelder en spiller, som så går i stykker i den efterfølgende kamp. Senest så man det mod Bayern München, da Jordi Alba forinden var meldt skadet og ikke spillede med det spanske landshold, men alligevel blev meldt klar til kampen mod tyskerne for så at gå i stykker i kampen.

Ikke desto mindre er det rigtig godt nyt, at Ansu Fati nu endelig er der, hvor det begynder at blive sjovt. Den normale hverdag med træning med sine holdkammerater og med spændingen frem mod kampene. Hvis ikke han får comeback mod Granada på mandag, så kan det blive mod Cádiz den 23. eller Levante den 26. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
4 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
6 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
7 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
8 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
9 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
10 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
11 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
11 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...
11 t. Jules Koundé til Jordi Albas afskedscere...

Ugens mest læste

Seneste nyheder