Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Disse trænere overvejer Laporta

Nyheder - 17. september 2021
Medie: Disse trænere overvejer Laporta

© Getty Images


Ronald Koeman er ikke en specielt populær træner blandt Barcas fans i disse dage og rygterne går på, at han kun har tre kampe til at vende den spillemæssige situation ellers bliver han fyret. Det er dog ikke bekræftet fra de interne linjer - men noget tyder på, at Laporta gerne ser en ændring blive foretaget.

Ifølge Betevé, så har præsident Laporta fem navne på bordet, som han gerne ser overtage trænerrollen i klubben. Umiddelbart kan det første navn - Jordi Cruyff - udelukket, da spanske medier i dag fredag har rapporteret, at Cruyff allerede har fået tilbuddet, som han dog har afvist.Den næste på listen er Sergi Barjuán, der i dag figurerer som B-holdets træner mens Henrik Larsson også er på listen. Larsson er i dag assistent for Ronald Koeman og har altså i løbet af sin tid i klubben samlet erfaring og viden - dog er det tvivlsomt hvor seriøst et bud han er.

Xavi er utvivlsomt den træner, som mange ønsker at se i Barca, men mange spekulerer også i om det er for tidligt, at Barca-legenden trækker i arbejdstøjet i klubben igen. Men han er med på listen ligesom også Ten Hag fra Ajax er det. Ten Hag bliver ved med at imponere i Ajax og har ført klubben til nye højder og han var da også en kandidat, da Ernesto Valverde blev fyret i Barca.Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder