Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Efter møde med agent: Ansu Fati vil blive

Transfermarked - 17. september 2021Efter møde med agent: Ansu Fati vil blive

© Getty Images


Ansu Fati er netop nu ved at vende tilbage fra en længerevarende skade og man ser ham i disse dage på træningsbanen med et stort smil. Stortalentet er blandt de spillere, som alle håber på, kan hjælpe Barca tilbage på rette spor, men bag kulissen har Manchester City jagtet ham.

Således har Manchester City lagt i kontakt med superagenten Jorge Mendes, som repræsenterer Ansu Fati. Den engelske klub har forsøgt sig til Ansus situation og har angiveligt talt meget omkring det økonomiske aspekt, da City kan tilbyde en højere løn end Ansu får i dag. Men angriberen har ingen planer om at skifte.

Således mødtes Ansu Fati med sin agent Jorge Mendes i går og her var der ingen tvivl: Ansu Fati ønsker at blive i Barca og er klar til at forlænge sin kontrakt. Dermed har City altså fået besked og de kan begynde at strege Ansu Fati fra deres liste over potentielle nye spillere.

Barca har netop givet Ansu Fati nummer 10 i klubben og det er et kæmpe skulderklap fra klubben, at man virkelig ser Ansu Fati som en mand for fremtiden og med afvisningen af City og en kommende kontraktforlængelse i Barca er der ingen tvivl om, at man kommer til at se meget mere til Ansu Fati på Camp Nou.

Håbet er nu, at han stille og roligt kan opbygge sin form og finde frem til sit niveau fra før sin skade. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

37 min. Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
1 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
3 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
5 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
7 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
9 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
10 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
11 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
12 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
13 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder