Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronald Koeman: Jeg kender til exit-rygterne

Nyheder - 25. september 2021
Ronald Koeman: Jeg kender til exit-rygterne

© Getty Images


I en klub som Barca, hvor alle øjne er rettet mod banen og hvor presset kan blive helt ekstremt, kræver det om at holde begge ben solidt plantet på jorden. Det forsøger Ronald Koeman at gøre til trods for at han kender til de rygter, der florerer omkring en mulig fyring.

Koeman er opsat på at blive i Barca og skabe succes, men udefra tales der konstant om, at ledelsen er begyndt at tænke i nye baner og såvel Xavi som Roberto Martinez er udnævnt til at skulle overtage for Koeman. Selv er hollænderen dog ikke bekymret.

- Der er ikke sket noget siden jeg læste mit statement. Jeg talte med Laporta på flyet efter Cádiz kampen, og her talte vi om kampen og ikke andet. Jeg kan ikke sige noget til rygterne, da jeg ikke har læst aviser i meget lang tid, slog Koeman fast og fulgte op:

- Jeg kender til exit-rygterne, men det eneste vi skal er at vinde vores kampe. Der er mange rygter og navne. Det er jeres (journalisternes) job. Jeg kommer ikke til at bruge krudt på ting, som jeg alligevel ikke kan kontrollere, kom det slutteligt fra træneren.

Koeman kan i dag glæde sig over, at han har fået Ansu Fati tilbage. Ansu Fati har været ude i 10 måneder og skal igennem adskillige uger for at nå sin kampform, men så er der også mål i hans støvler og det har Barca i den grad manglet.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder