Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ronald Koeman: Resultatet var ikke fair

Champions League - 30. september 2021




Ronald Koeman leder efter stabilitet på sit mandskab, men ændrer formation og opstilling fra kamp til kamp. Det kører ikke for hverken træneren eller Barca som hold og i går tabte man for første gang i over 60 år til Benfica. Men Koeman mener ikke, at resultatet afspejler spillet på banen.

Barca var pisket til sejr for at sætte sig i respekt og op på en andenplads. Styrkeforskellen mellem Barca og Bayern er stor i disse dage, så førstepladsen er totalt urealistisk. Til gengæld jagter Barca andenpladsen, men det kan vise sig, at man får problemer selv med det håb.

- Jeg føler støtten fra mine spillere i deres attitude. Jeg kan kun kommentere på mit eget arbejde - resten kender jeg intet til. Jeg ved ikke, hvad klubben tænker.

- Resultatet af kampen er hårdt at acceptere, da det ikke afspejler spillet på banen. Vi spillede godt indtil 2-0-målet, da vi havde flere åbne muligheder. Sådan ændrer man en kamp; at være skarp på de chancer, som man får.

- Det er altid svært for træneren. At være i Barca uden at vinde Champions League gør alt meget svært. Det forstår jeg fuldstændig. Vi forsøger at ændre nogle ting og give holdet tid. Men af og til ser vi hvordan vi rent fysisk og på hastigheden ikke rammer niveauet som vores modstander.

- At vinde giver ro, men jeg accepterer, at når man taber en fodboldkamp, så står træneren for skud. Det er den verden, som vi lever i.

Ronald Koeman og spillerne får ingenting tid til at slappe af. I weekenden venter et storopgør ude mod Atletico Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronald Koeman: Resultatet var ikke fair

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder