Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta om Haaland og Mbappé: Vi er der altid

Transfermarked - 16. oktober 2021
Laporta om Haaland og Mbappé: Vi er der altid

© Getty Images


I sommers gik rygterne højt, da Erling Haalands far og agent pludselig landede i Barcelonas lufthavn, hvor de blev kørt til Camp Nou og havde møde med Barca-præsident Joan Laporta. Det blev dog hurtigt et undrende spørgsmål, da de få timer senere tog flyet videre til Madrid for at holde møde med Real Madrid.

Om Haaland allerede har en aftale på plads eller hvordan hans fremtid kommer til at udspille sig vides ikke, men Laporta slår fast, at alle agenter kommer til Barca og tilbyder deres klienter. Spørgsmålet er naturligvis økonomi og interesse, slår han fast i et længere interview med Sport.

- Vores model, udover vores måde at spille på - som ikke kan røres ved - er også baseret på spillere, som kommer fra La Masia. Det er nøglen til klubbens levedygtighed og det økonomiske aspekt. Der er øjeblikke, hvor du har brug for flere eller færre signings og i dag har vi brug for flere spillere til at blive stærkere.

- Hvis der kommer spillere ind, så ryger der også spillere ud. Vi skal have en balanceret trup og derfor er rekrutterings-holdet i gang.

- Vi fokuserer altid på at have et stærkt hold. Vi har gode spillere, som kommer til at bringe en masse glæde til vores fans, men vi vil også tilbage til den tid, hvor vi selv skabte store stjerner. Vi skal væk fra den tid, hvor vi henter spillere bare for at gøre det. Det har vi set for meget af på det seneste.

- På grund af prestige, viden og erfaring, så er vi altid i en verden, hvor vi kan hente topspillere (adsprugt om Haaland og Mbappé). Der er ingen agenter, som ikke kommer til Barca og tilbyder deres klienter (som man så det med Haalands agent i sommers). Men at konkurrere er en anden sag. Vi er i gang med at omstrukturere og når folk ser, at Barca har modtaget et lån på 4,4 milliarder kroner, så ser de igen en klub, der er i live og klar til at holde sit ord. En anden ting er dog om vi overhovedet er interesseret (i spillerne, som bliver tilbudt). Vi må se.

Laporta kan ikke fortælle, om man investerer i en stor spiller til januar eller til sommer. Til gengæld er det sikkert, at der er penge til at købe til januar, spørgsmålet er bare hvor mange penge man kan finde frem.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder