Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu taler ud: Jeg vil være præsident igen

Nyheder - 19. oktober 2021
Bartomeu taler ud: Jeg vil være præsident igen

© FC Barcelona


Josep Maria Bartomeu er af Gerard Piqué blevet stemplet som en af de dårligste præsidenter i Barcas historie, men det rører ikke Bartomeu. Han har en plan om at stille op til præsidentvalg igen, bekræfter han i et interview med Esport3 sent mandag aften.

Bartomeu slog faktisk Joan Laporta, Toni Freixa og Agustí Benedito under et præsidentvalg i 2015. Ud af i alt 109,637 stemmer modtog Bartomeu 54,6% mens Laporta, på andenpladsen, modtog 33% af stemmerne. Bartomeus sidste tid i klubben som præsident blev så hektisk, at han måtte fratræde sin stilling og udskrive præsidentvalg. Men måske ser man ham atter engang i klubben.

- Jeg vil stille op til præsidentvalg i Barca igen. Jeg har brugt 12 sæsoner i klubben med Laporta, Rosell og til sidst som præsident. Som Culé er det nødvendigt. Jeg havde en god tid i klubben og vi vandt 22 titler, men alt sammen blev skudt ned på grund af Covid-19. Straks blev det hele forgiftet og det var ikke til at kontrollere.- Jeg har begået fejl. Det er helt sikkert. At jeg ikke skiftede ud på holdet efter fadæsen på Anfield mod Liverpool var en klar fejl. Vi skulle have foretaget en gennemgribende ændring på holdet. Jeg lyttede til spillerne og det var forkert af mig. Rent økonomisk havde vi nået grænsen og vi blev overrasket af pandemien.

Det er ikke første gang, at Bartomeu erkender, at han skulle have foretaget store ændringer på holdet efter Anfield-kampen. Barca vandt 3-0 hjemme men tabte så med hele 4-0 på udebane og røg ud af Champions League. Spillerne troede på, at de nok skulle vende situationen, og det lyttede Bartomeu til. I dag fortryder han, at han ikke foretog massive ændringer på holdet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

49 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
9 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder