Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu taler ud: Messi fortjente sin løn

Nyheder - 19. oktober 2021
Bartomeu taler ud: Messi fortjente sin løn

© Getty Images


At Lionel Messi har tjent uhørt mange penge i Barca er ingen hemmelighed. Han var verdens bedst betalte fodboldspiller i Barca, men den tidligere Barca-præsident Josep Maria Bartomeu fortæller, at Messi absolut fortjente den høje løn. Han generede flere penge til klubben end han tjente, fortæller Bartomeu.

Fra 2017 og fire år frem tjente Messi 4,1 milliarder kroner i Barca. Den løn fortjente han, mener Bartomeu, som investerede pengene i Messi, som tjente dem tilbage ved at levere varen på banen. Mange peger på Messi som historiens bedste fodboldspiller og det gør Bartomeu også.

- Messis afsked med Barca er et problem. I Barca er man en købende klub, ikke en sælgende klub. Jeg kæmpede hårdt for at holde på Messi i sommeren 2020, og nu, hvor han ønskede at blive, blev han nødt til at skifte. Jeg kunne ikke tillade at Messi skiftede til en klub i Champions League, fortæller Bartomeu i sit lange interview med Esport3 og følger op:- Messi er anderledes end spillere som Neymar, Figo og Rivaldo. Det er klart, at han var den bedste betalte spiller i verden med stor margin. Vi blev enig om en forlængelse på to år i 2020, men så brød det hele sammen. Du må spørge Messi hvorfor, fortæller Bartomeu videre.

- Jeg forstår ikke hvorfor at folk associerer Messi med Barcas problemer. Han har vist sine kvaliteter som spiller i mange år og hjulpet klubben til hvor den er i dag. Messi ankom til klubben i en alder af 13 år og er i dag historiens bedste fodboldspiller. Før pandemien havde vi ingen problemer med at udbetale hans løn, bekræfter Bartomeu.

Som bekendt fik Barca enorme økonomiske problemer, da Covid-19 ramte vores alles hverdag. Klubbens økonomi var godkendt af UEFA og La Liga, men da indtægterne faldt som følge af pandemien, stod klubben pludselig med ekstremt høje udgifter og nærmest ingen indtægt. Det betød, at Messi måtte forlade klubben, da man ikke længere havde råd til ham.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder