Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ancelotti: Jeg føler med Koeman

Nyheder - 27. oktober 2021
Ancelotti: Jeg føler med Koeman

© Getty Images


Fodbolden viste sig fra sin grimme side i søndags, da Ronald Koeman sammen med sin kone i bilen på vej hjem fra El Clásico havde svært ved at forlade Camp Nou. Barca havde netop spillet mod og tabt til Real Madrid i El Clásico, og derfor var der en masse vrede fans der ventede på Koeman.

Da træneren ville forlade Camp Nou, havde en masse vrede fans fundet plads på vejen ud, hvor de bankede og spyttede på Koemans bil. Træneren sad i bilen med sin kone på vej hjem og var ifølge spanske medier meget berørt af situationen. Specielt fordi, at han sad sammen med sin kone, som ikke er vant til så voldsomme oplevelser.

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti føler med Koeman og italieneren mener ikke, at den slags bør finde sted.

- Det er en irriterende følelse. Jeg føler med Koeman, som ikke burde opleve den slags. Det bør ikke tolereres. Det er en socialt problem, ikke bare fodboldrelateret. Det er en mangel på respekt for mennesket, ikke træneren. Det beviser, at samfundet har et problem, fortæller Ancelotti om episoden.

Mange Barca-fans ønsker Koeman ude, men præsident Laporta fastholder træneren i jobbet til trods for et hav af svingende resultater. Det retfærdiggør dog ikke at Koeman ikke kan køre roligt hjem sammen med sin kone efter en fodboldkamp. Barca har desuden bekræftet, at de vil forsøge at finde frem til de aggressive fans.

Du kan se episoden herLynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder