Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er klar til at forlænge med Ronald Araujo

Nyheder - 25. november 2021
Barca er klar til at forlænge med Ronald Araujo

© Getty Images


22-årige Ronald Araujo kan se frem til at få sin kontrakt forlænget i FC Barcelona. I hvert fald melder spanske aviser som Sport og Mundo Deportivo, at klubben står klar til at forlænge hans nuværende kontrakt, som løber frem til 30. juni 2023.

Der er tid nok på den nuværende kontrakt, så det er ikke fordi, at klubben eller spilleren er presset til en beslutning nu og her. Til gengæld ønsker Barca at vise uruguayaneren tillid ved at give ham en kontraktforlængelse og Araujo er da også klar til at forlænge sin kontrakt, da han stadig ser gode muligheder for at få fast spilletid i Barca.

Mod Benfica havde han en rigtig god kamp, hvor han erobrede ni bolden og ikke mistede en eneste bold. Faktisk har han et speciale i slet ikke at miste boldene til modstanderen til trods for at han løber risikoen ved at føre bolden frem i banen og ofte også er med oppe i angrebet. Han scorede endda mod Benfica, men målet blev annulleret.

Om få uger er der planlagt et møde med Araujos repræsentant Flavio Perchman, hvor Barca vil komme med det første udspil til en kontraktforlængelse, der i øvrigt også kommer til at indeholde en lønforhøjelse. Hvilken type lønforhøjelse vides ikke endnu, men Barca ønsker at forlænge frem til 2026 og håbet er, at man hurtigt kan komme til en aftale.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder