Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sådan vil Laporta sikre sig Erling Haaland

Transfermarked - 15. december 2021




Erling Haaland er det måske hotteste navn på transfermarkedet frem mod sommer og alle de store europæiske klubber står i kø for at købe ham. Han vurderes til at kunne hentes forholdsvist billigt til sommer - under 100 millioner euro - men det er mere omkostningerne og driften, der tidligere har skræmt en klub som Barca væk.

Men Joan Laporta er fast besluttet på, at Barca skal forstærkes og det kan man kun med penge. Godt nok bryder flere unge spillere igennem nu, men der er brug for unge spillere med større erfaring, som kan gå ind og gøre en forskel. Oppe i angrebet har man været tyndt besat gennem hele sæsonen, så det er utvivlsomt et af de steder, man vil forbedre sig.



Laporta er vild med Haaland og heldigvis har Laporta et godt forhold til Haalands agent Mino Raiola. De to mødtes for nyligt i Torino, hvor der blev drøftet adskillige spillere. Men uanset hvordan man vender og drejer situationen så ender man samme sted: Hvordan skal Barca nogensinde få råd til en så stor spiller til sommer? Det er der heldigvis ved at komme styr på.

CVC-aftalen er lige nu svaret. CVC-aftalen vil indbringe Barca en masse penge - nok til at hente Haaland og derudover have ekstra penge i banken. Det var selvsamme aftale, som Laporta i sommers afviste at skrive under på hvorfor klubben måtte lade Messi gå. Men det ser ud til, at Laporta er ved at overgive sig og nu har indset, at klubben ikke kan komme videre uden CVC-aftalen, som dog er blevet forhandlet anderledes end hvad der blev tilbudt i sommers.

Med aftalen på plads vil Barca have råd til at hente Haaland og det er netop det, som Laporta arbejder på i disse dage. Allerede i sommers holdt han møde med Haalands agent og far, og for nyligt blev der holdt et nyt møde med agenten. Der foregår noget bag kulissen - men det er naturligvis ikke kun Barca, som Mino Raiola taler med. Han er en pengemand og har det med at sælge sine spillere på auktion til højest bydende.

- Lige nu er alt hypotetisk. Barca skal altid holde øje med markedet, men det er sandt, at vi har brug for at forstærke os. Vi må se, hvad der sker, svarede Xavi i går på et spørgsmål omkring Erling Haaland.

Der er naturligvis lang tid til sommer og meget kan nå at ske, men det lader altså til at Laporta bag kulissen arbejder på at kunne forstærke Barca med en af de skarpeste bomber ude i Europa lige nu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sådan vil Laporta sikre sig Erling Haaland

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder