Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Real Madrid holder øje med Ronald Araujo!

Transfermarked - 13. januar 2022
Medie: Real Madrid holder øje med Ronald Araujo!

© Getty Images


Real Madrids præsident Florentino Perez er vild med Ronald Araujo og har ham i kikkerten. Sommeren 2023 er Araujo nemlig fri fra sin kontrakt i Barca, men omstændighederne taget i betragtning ligner det dog klart, at Barca når at forlænge inden da.

Araujo har et brændende ønske om at slå til og blive fast mand på Barcas førstehold. Han har allerede vist sig at være en gigant i Barcas forsvar og klubben har længe arbejdet på at forlænge hans kontrakt, som udløber sommeren 2023. Begge parter er interesseret i at forlænge aftalen, men da det endnu et halvandet år til kontraktudløb, er det ikke første prioritet i disse dage, hvor økonomien står skidt til.Det til trods er der gensidig forståelse og håb om at forlænge kontrakten, men det afholder ikke Real Madrid i at udvise interesse. Real Madrid-præsident Florentino Perez er ifølge Sin Concesiones vild med idéen om at tilknytte Araujo til det madrilenske mandskab, men Perez er klar over, at det bliver svært.

Faktisk har Florentino Perez kendt til Araujo allerede før uruguayaneren skiftede til FC Barcelona, men dengang var det Barca, som trak det længste strå. Ved at hente Araujo gratis sommeren 2023 vil Araujo kunne kræve en stor sign-on bonus, som man ser med mange fodboldspillere i dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

26 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
2 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder