Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Jose Gaya forlænger i Valencia

Transfermarked - 22. januar 2022
Medie: Jose Gaya forlænger i Valencia

© Getty Images


Barca har i årevis ledt efter en kompetent afløser for Jordi Alba på sigt, men det er ikke lykkes. Flere venstrebacks er kommet og gået, da ingen af dem har kunne slå Alba af pladsen. Senest har klubben været meget interesseret i Valencias Jose Gaya, men det tog synes nu at være kørt.

Således meddeler Superdeporte, at forhandlingerne mellem Gaya og Valencia er så gode og avancerede, at en forlængelse er meget tæt på. Det vil smække døren i for Barca, som næppe har penge til at købe Gaya fri efter en kontraktforlængelse med Los Che. Lige nu står hans kontrakt til at udløbe i 2023, så han kan hentes forholdsvist billigt. Men det ser ikke ud til at blive tilfældet.Barcas sportschef Mateu Alemany kender Gaya rigtig godt for sin tid i Valencia og desuden kender Gaya spansk fodbold og kan komme på et tidspunkt, hvor muligheden for at slå Jordi Alba af er rigtig god. Alba spiller ikke god fodbold i disse dage og med en alder på 32 år er det på tide, at Barca forsøger sig med noget nyt - permanent.

Jose Gaya har adskillige tilbud på bordet og kan hente mange flere penge i andre klubber end hvad Valencia har tilbudt ham. Så han er næppe drevet af pengene hvilket ærgrer situationen mere i Barca, som ej heller kan tilbyde ham en særlig lukrativ lønpakke, men at han står til at forlænge med Valencia betyder altså at han ikke rykker til Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

7 min. Ronald Araujo: "En besked til vores fans...
39 min. Joan Laporta er meget tæt på at give det...
3 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
3 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
4 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
4 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
4 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
5 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
5 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
6 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder