Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca har stadig ikke meldt ud om Ansu Fati

Skader - 24. januar 2022Barca har stadig ikke meldt ud om Ansu Fati

© Getty Images


Xavi blev rådet til kun at spille Ansu Fati i en halv times tid mod Athletic Bilbao, og det var da også planen, da angriberen kom på banen med en lille halv time igen. Men kampen gik i forlænget spilletid og her gav Ansu Fati sin træner signal om, at han havde det fint. Derfor fik han lov til at spille videre.

Desværre gik han i stykker kort inde i den forlængede spilletid og det betyder med al sandsynlighed en ny operation for det unge stjerneskud. Men Barca holder kortene tæt på kroppen - eller også funderer Ansu Fati stadig over, hvad han skal foretage sig.

Efter at være blevet undersøgt blev Ansu Fati anbefalet at lade sig operere og alt pegede på, at klubben i dag ville offentliggøre, at angriberen skulle under kniven, men det er ikke sket endnu. Hvad der står til baggrund vides ikke - men ifølge spanske journalister har Ansu Fatis seneste knæoperationer traumatiseret ham og det er derfor en meget hård tid, som han står i.

Han fik ellers sit længeventede comeback i september, men blev i november skadet igen hvilket betød to måneder på sidelinjen. Nu var han ellers lige atter engang kommet tilbage før han pådrog sig en baglårsskade og spørgsmålet er om hans sæson er forbi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

32 min. David Villa: "Du har haft en stor karrie...
1 t. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
4 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
6 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
8 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
9 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
10 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
11 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
12 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
13 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...

Ugens mest læste

Seneste nyheder