Annonce


Annonce

Annonce

Spotify klar: Så meget tjener Barca

Nyheder - 8. februar 2022




Spotifys ledelse var på plads på Camp Nou under søndagens kamp mod Atletico Madrid, hvor de i den grad fik set et sprudlende Barca-mandskab. Efterfølgende var der glæde og store smil på læberne og det menes, at en aftale med Barca er i hus.

Spotify kommer med al sandsynlighed til at stå på Barcas trøjer fra næste sæson og RAC1 har dykket ned i tallene og fundet frem til, at Barca scorer i omegn af to milliarder kroner på aftalen, som løber over tre sæsoner. Spotify kommer til at tage over for Rakuten fra næste sæson. Det har længe været vidst, at japanske Rakuten ikke længere ville stå på trøjerne fra næste sæson, så Laporta og co. har været på hårdt arbejde for at finde en ny partner.



Hovedsponsoren fra næste sæson bliver således musikstreamingtjenesten Spotify. Derudover vil Stanley også forsvinde fra kvindernes fodboldtrøjer og erstattes med Spotify mens de også får rettigheder til at tilføje deres navn til Camp Nou. Detaljerne herom er endnu ikke bekræftet, men forventes at ske snart.

Spotify-bossen Daniel Ek ville egentlig købe Arsenal tidligere, men kan nu glæde sig over, at indgå et stort samarbejde med FC Barcelona hvilket glæder begge parter. Adskillige medier melder om, at aftalen bekræftes i denne uge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spotify klar: Så meget tjener Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder