Annonce


Annonce

Annonce

Riqui Puigs chancer er opbrugt: På vej videre

Transfermarked - 2. marts 2022
I lang tid blev der råbt efter chancer til Riqui Puig, som mange mente, havde en fremtid på Barcas hold. Men hverken under Ernesto Valverde, Quique Setién eller Ronald Koeman var der noget at komme efter. Og under Xavi har Puig på ingen måde overbevist.

Det var Valverde, som gav Riqui Puig førsteholdsdebut, men kort tid efter forsvandt Puig fra overfladen og kunne ikke overbevise Valverde om mere spilletid. Han fik spilletid i Copa del Rey og to ligakampe i 2018/19, men han var altså under 20 år og blev anset som et stort talent.Da Quique Setién kom til klubben begyndte man at se mere til Riqui Puig selvom han bestemt ikke fik meget spilletid. Faktisk blev det til 12 kampe i alt - hvor mange af dem blot var som indskifter. Her leverede han ingen mål men to assists. Spilletiden kom udelukkende i La Liga, da Setién ikke så ham vigtig nok til Champions League-kampene.

Mod Ronald Koeman gik det så fuldstændig skævt, da den hollandske træner mente, at Riqui Puig havde lækket nogle informationer hvilket betød, at træneren gik verbalt amok på Puig foran hele truppen. Siden gjorde Koeman det klart, at Puig gjorde klogt i, at finde sig en ny klub, men det havde han ikke mod på. Han fik dog kæmpet sig en smule tilbage og fik spilletid i 28 kampe, men igen var de fleste blot som indskifter for at aflaste de vigtige spillere.

Da Xavi kom til begyndte håbet igen at løfte sig, men det kan meget let ses, at heller ikke Xavi har den store fidus til Riqui Puig. Således har Puig kun fået spilletid i syv kampe og her må man blot erkende, at Pedri, Nico og Gavi har gjort det så godt, at Riqui Puig er langt bagude i køen og det lader derfor til, at Puig spiller sin sidste sæson i Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Riqui Puigs chancer er opbrugt: På vej videre

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder