Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Her er dommeren til El Clásico

El Clasico - 17. marts 2022
Mens Barca fokuserer 100 procent på aftenens Europa League-kamp ude mod Galatasaray, hvor de i den grad kommer på arbejde, så er fokus i Spanien så småt begyndt at blive rettet mod El Clásico søndag aften. Nu er kampens dommer blevet udpeget.

Juan Martínez Munuera er udvalgt til at passe fløjten inde på banen mens knap så populære Antonio Mateu Lahoz sidder klar i VAR-rummet. Senest at Munuera var på banen var i søndags, da Sevilla fik 1-1 ude mod Alavés hvilket Barca udnyttede ved at slå Osasuna og rykke tættere på andalusierne.

I slutningen af 2021 var han dommer da Real Madrid på udebane slog Granada med 4-1 mens han også stod klar på Bernabeu da madrilenerne fik 2-2 mod Sevilla. I løbet af hele 2021 stod han kun i spidsen for én Barca-kamp. Det var ude mod Osasuna, hvor kampen sluttede 2-2.

Munueras seneste 20 kampe
84 gule kort (4,2 gule kort pr. kamp)
7 røde kort (0,35 røde kort pr. kamp)
7 straffespark (0,35 straffespark pr. kamp)

Munueras seneste El Clásico var i 2020/21 sæsonen, hvor Real Madrid vandt 3-1 på Camp Nou.

Kampen mod Real Madrid afvikles på søndag klokken 21 på Bernabeu, hvor et noget anderledes syn møder seerne. Således stiller Real Madrid op i sorte spilletrøjer mens Barca bærer gult. Læs mere om det her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Her er dommeren til El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder