Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Xavi beder klubben om at gå all in på Araujo

Transfermarked - 22. marts 2022




Ronald Araujo viser sig fra sin bedste side i denne sæson og ingen har været i tvivl om, at han har et stort talent. Mod Real Madrid var han igen en afgørende faktor nede i forsvaret, hvor han i den grad fik lukket ned for Vinicius.

Faktisk var Araujo sat på banen med målet og bremse Real Madrids Vinicius, og det fik han i den grad gjort. I løbet af de seneste par måneder har Araujos bagland og Barca lagt i forhandlinger om en kontrakt og det forlyder, at spilleren to gange har afvist Barcas kontraktudspil.

Det har han gjort fordi, at han mener, at han fortjener en kontrakt, der svarer til den tillid, han får af Xavi. Araujo spiller mange kampe, han gør det godt og bliver rost af sin træner og derfor mener han også at det er på plads, at det økonomiske i kontrakten er tilsvarende.

Ifølge Cadena SER har Xavi bedt klubben om at gå all in på at få forlænget kontrakten med Araujo. Xavi vil ikke stå i en situation, hvor Araujo egentlig er på vej videre på grund af en manglende forlængelse. Desuden er han en spiller for fremtiden og her håber Xavi på, at klubben ser investeringen i at forlænge Araujos aftale.

Araujos kontrakt udløber sommeren 2023, så allerede til januar kan han begynde at tale frit med andre klubber medmindre klubben forlænger med ham inden da. Oven i hatten skal man huske på, at Andreas Christensen med al sandsynlighed lander i klubben til sommer og han modtager en løn på omkring seks millioner euro årligt. Araujo kræver noget lignende. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi beder klubben om at gå all in på Araujo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder