Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Busquets om Araujo og Gavi: Alle fortryder det

Transfermarked - 31. marts 2022




Lige nu er det ikke til at vide om Ronald Araujo og Gavi bliver i Barca. De to spillere har endnu ikke forlænget deres kontrakter og har angiveligt allerede afvist Barcas udspil. Begge spillere kræver mere i løn, men Sergio Busquets har en klar besked til dem begge.

Det er sjældent, at Sergio Busquets lader sig interviewe. Normalt holder han sig på afstand fra offentligheden men han gjorde en undtagelse i går, hvor han deltog i et interview med Catalunya Radio. Her kom han ind på flere forskellige emner.



Om Araujo og Gavi
- Vi har selvfølgelig talt meget sammen. De kender klubben, omklædningsrummet og de ved, at de bor i en god by. En besked til dem? Alle, som forlader Barca, har fortrudt det, kom det fra Busquets.

Om Messi
- Selvfølgelig savner jeg ham. Både på og uden for banen. Det, som han gjorde for klubben, har ingen gjort før. Han udgjorde en stor forskel. Og efter så mange år er det klart, at man savner ham. Jeg er sikker på, at han også savner mig.

- Det var svært i starten, det kom som et chok. Men vi er stadig her. Og forestil dig så hans situation at skulle flytte til et nyt land, en ny by, skifte hold og spillestil. Når man ikke vinder, så er man ikke glad. Sådan vil det altid være. Jeg ønsker ham det bedste og jeg ville elske det hvis han kom tilbage, men jeg ved, at det er svært.

- Hvis Xavi åbner døren for ham, så ville jeg give ham anførerbindet. Jeg vil altid beundre og respektere Messi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets om Araujo og Gavi: Alle fortryder det

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder