Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aubameyangs løn stiger med 800%!

Nyheder - 21. april 2022
Aubameyangs løn stiger med 800%!

© Getty Images


Pierre-Emerick Aubameyang gik ned i løn for at få gennemført sit skifte til FC Barcelona i januar, men det var ikke en fast, lav løn, som angriberen gik med til. Barca er ikke i tvivl om, at de nok skal få styr på økonomien løbende og derfor blev der angiveligt forhandlet en lønningsaftale ind i pakken, som snart kommer Aubameyang til gode.

Således skrev Aubameyang under på, at han i denne sæson kommer til at tjene to millioner euro. Det gjorde han således, at Barca kunne bibeholde et fornuftigt lønbudget uden at gå på kompromis med det hårde arbejde man har gang i for at sikre en stabil økonomi. Men snart er der flere penge på vej ind på Aubameyangs kontor.Således vil han fra og med næste sæson tjene 18 millioner euro og blive en af de bedst betalte spillere i truppen. I danske kroner er der tale om, at han går fra en løn på 14,8 millioner kroner til 134 millioner kroner. Det er en stigning på hele 800%.

Det betyder rundt regnet, at Aubameyang kommer til at tjene 148,8 millioner kroner på halvanden sæson. Han har en kontrakt løbende til 2025, men klubben har offentliggjort, at der mulighed for at bryde ud af kontrakten i sommeren 2023. Så til den tid vil parterne helt sikkert vurdere situationen og om samarbejdet skal fortsætte eller om man skal løsrive sig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

15 min. Ronald Araujo: "En besked til vores fans...
47 min. Joan Laporta er meget tæt på at give det...
3 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
3 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
4 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
4 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
4 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
5 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
5 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
6 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder