Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ronald Araujo er i bedring og udskrevet

Skader - 11. maj 2022




Alle fik sig en forskrækkelse i aftes, da Ronald Araujo faldt til jorden og måtte om på siden at ligge før han blev hentet af en ambulance midt inde på Camp Nous græstæppe. Forinden episoden havde han været oppe i en hovedstødsduel med Gavi.

Luftduellen slog ikke Araujo ud med det samme, men det var tydeligt, at han var rørt af situationen. Han rejste sig dog hurtigt, hoppede over Gavi og var på vej ned i position i sit forsvar før hans krop kollapsede. Her kom der flashback fra Christian Eriksens uheld i Parken sidste sommer og ligesom Eriksen har fået det bedre, har Araujo også fået det bedre.

Således meddeler Barca i dag, at Araujo er blevet udskrevet af hospitalet og at han har det bedre. Om det holder ham ude af den kommende kamp mod Getafe vides ikke, da Barca ikke melder noget ud om, hvor længe han må tage sig en pause. Men overordnet set må det vurderes, at kampen bliver uden Araujo for ikke at løbe nogen risiko med forsvarsspilleren.

Kampen mod Celta Vigo fortsatte efter at Araujo var kørt af banen og efter 11 minutters tillægstid kunne Barca juble over 3-1-sejren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronald Araujo er i bedring og udskrevet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder