Annonce


Annonce

Annonce

Lewandowski bekræfter: Kan snart sige mere

Transfermarked - 29. maj 2022
At FC Barcelona er interesseret i Robert Lewandowski er ingen hemmelighed. Lige nu afventer Barca blot at Bayern München har sikret sig en ny angriber før den tyske klub åbner op for forhandlingerne om polakken. Angriberen har allerede informeret den tyske klub om, at han vil videre i karrieren.

Det forlyder, at Bayern er tæt på at lukke en aftale med Sadio Mané og herefter må det formodes, at Bayern indleder snakken med Barca for at finde en pris på målbomberen. I mellem tiden har Sandra Baumgartner fra Sky fået en kommentar ud af Lewandowski selv - og han bekræfter, at der snart kan siges mere om situationen.- Tiden skal nok komme til at give informationer. Snart er det muligt, at sige mere, forlød det således fra Lewandowski til Sandra Baumgartner og det bunder med al sandsynlighed i, at Lewandowski også venter på, at Bayern giver grønt lys til forhandlingerne.

I disse dage rygtes det, at Bayern kræver 40 millioner euro for Lewandowski mens Barca ikke er villige til at betale mere end 30 millioner euro. De sidste 10 millioner euro kan gå hen og blive forhandlet som variabler, men det er endnu for tidligt at spå om. De to klubber har ikke lagt i deciderede forhandlinger endnu - Barca har blot meldt sin interesse og venter på, at Bayern har fundet sig en ny angriber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lewandowski bekræfter: Kan snart sige mere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder